Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

CE OFERIM

Partenerul tau pentru solutii avansate

Alive Solutions este o companie românească cu capital privat formată dintr-o echipă tânără de specialiști ce oferă soluții personalizate conform nevoilor specifice fiecărui client, indiferent de domeniul în care acesta activează.

În lumea ultra-competitivă de astăzi, companiile care nu utilizează întregul potențial al sistemelor lor IT rămân deseori în spatele concurenților lor – ceea ce poate duce în cele din urmă la eșec. Serviciile noastre sunt personalizate pentru a ne asigura că afacerea dumneavoastra nu numai că supraviețuiește, dar și prosperă.

Alive Solutions se angajează să vă ajute afacerea să lucreze mai inteligent, si mai eficient. Personalizăm soluții IT, oferim licențe software, dezvoltam aplicații, îmbunatațim Securitatea si oferim servicii de Externalizare IT adaptate nevoilor dumneavoastra specifice afaceri pentru a crește eficiența, productivitatea, comunicarea și colaborarea. Facem toate aceste servicii în limita bugetului dumneavoastra ajutându-vă în același timp să reduceți timpul și costurile cheltuite pentru finalizarea sarcinilor și proiectelor.

MISIUNE

Alive este o companie de soluții personalizate și servicii. Misiunea noastra este de a oferi soluții prin utilizarea tehnologiei într-un mod eficient, sigur și de a furniza celor mai inovatoare tehnologii adaptate nevoilor întreprinderilor, cu scopul de a crește competitivitatea și productivitatea acestora. Noi suntem angajamentul dumneavoastra față de rezultate și termene limită.

VIZIUNE

Dorim să fim dedicați nevoilor clienților noștri într-un mod transparent și eficient pentru a deveni partenerul lor de încredere. În viziunea noastră dorim să fim o companie de referință, care merge pe schimbarea tehnologiei și a societății, făcând cunoscute posibilitățile standardelor și tehnologiilor libere. Această activitate trebuie să se desfășoare într-un mod etic și satisfăcător pentru noi, clienții noștri și restul societății.

STRATEGIE

Fiecare client este diferit și pentru a-l echipa cu capacitățile pe care le caută, el are nevoie de o înțelegere profundă a situației și aspirațiilor lor actuale.
Folosind metode dovedite, nu numai că cunoaștem în detaliu nevoile clienților noștri, dar îi ajutăm să se cunoască mai bine. Acest tip de strategie este ceea ce permite clienților nostri să obțină succese de durată.

VALORI

› Client: Apropiere, încredere, responsabilitate și respectarea angajamentelor dobândite.
› Oameni: Dezvoltarea talentului profesioniștilor noștri, crearea unui sentiment de angajament și apartenență.
› Integritate: Profesionalism, onestitate și transparență în tot managementul nostru intern și extern.
› Calitate: Fiabilitate, siguranță și îmbunătățirea continuă a activităților noastre.
› Inovație: Adaptare, creativitate și flexibilitate pentru dezvoltarea de soluții care anticipează nevoile clienților noștri.
› Angajament: Crearea de valoare pentru clienții, angajații, acționarii și societatea noastră în general.

Experienta. Executie. Excelenta

Ce Facem mai exact

Oferim solutii

Echipamente IT

Solutii Software

Dezvoltari aplicatii Software

Oferim servicii

Servicii de Externalizare IT

Sisteme de securitate

Securitate Cibernetica

Incredere obtinuta de