Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Supraveghere Video

CCTV , numit și supraveghere video, ajută la prevenirea faptelor rău intenționate și la revederea video la ceea ce s-a întâmplat. Alive Solution propune să integreze soluții fiabile de CCTV. Soluțiile noastre vă vor asigura securitatea companiei în funcție de nevoile dumneavoastră.
Care sunt beneficiile unui sistem de supraveghere video:
Sferele de securitate și siguranță sunt în continuă îmbunătățire pentru a-și adapta soluțiile la noile provocări. Astăzi, supravegherea video nu mai este o opțiune, este cel mai eficient mod de protecție, cel mai reactiv și cel mai profitabil:
• Puteți identifica problemele în timp real, la fața locului sau la distanță datorită monitorizării video și a unui software conectat
• Puteți analiza instantaneu o problemă datorită alarmelor și puteți acționa în timp scurt sau puteți analiza rezumatul imaginilor dintr-un singur clic pentru a găsi un moment specific
• Puteți preveni furturile și puteți obține rezultate reale împotriva furturilor de magazine și a fraudelor
• Veți spori sentimentul de securitate al personalului dumneavoastră și veți putea lua măsuri rapide în caz de probleme
• Puteți optimiza experiența clienților cu analiza datelor pentru a gestiona liniile sau pentru a cunoaște calea clienților dumneavoastră în zonele de vânzări
• Puteți controla accesul extern și intern al companiei dumneavoastră
• Puteți elimina o îndoială într-o situație problematică
• Vă puteți îmbunătăți procesele datorită inteligenței artificiale din sistemul video: urmăriți-vă produsele , optimizați administrarea stocurilor și îmbunătățiți fluxul forței de muncă .

Detectie la Efractie

Un sistem de detectare a efractiunilor permite să reacționeze imediat la tot felul de încercări de efractiune în instalațiile și perimetrele definite. Alive Solution este un integrator de sisteme fiabile și eficiente de detectare pentru protecția companiei dumneavoastră .

Care sunt beneficiile unui sistem de detectare a intruziunilor?
Mediile de securitate și siguranță sunt în continuă îmbunătățire pentru a răspunde provocărilor de protecție ale companiei dumneavoastră. Integrarea unui sistem de detectare a efractiunilor vă va consolida securitatea companiei și vă va îmbunătăți reactivitatea împotriva tentativelor infracționale:
• Puteți elimina o îndoială în timp real și de la distanță, direct de pe smartphone, de exemplu;
• Puteți reduce costurile de monitorizare la distanță evitând patrularea securității în caz de detectare a intruziunilor;
• Puteți crește reactivitatea în caz de intruziune prin integrarea unui sistem inteligent la camere care face distincție între animale, oameni sau vehicule într-un perimetru definit;
• Puteți fi avertizat instantaneu de intruziuni și evitați încercările criminale;
• Vă puteți securiza proprietatea, bunurile, mărfurile și persoanele, prevenind intruziunile într-un mod fiabil și rapid.

Control Acces

Un sistem de control al accesului permite reglarea fluxurilor în toate instalațiile. De asemenea, gestionează accesibilitatea zonelor restricționate într-un mod selectiv; sau lasă oamenii potriviți să ajungă acolo unde sunt necesari la momentul potrivit. Alive Solution integrează soluții de control al accesului care sunt fiabile și calitative. Vă asigurăm compania în funcție de nevoile dumneavoastră.
Care sunt avantajele unui sistem de control al accesului?
Sfera securității și siguranței este în continuă îmbunătățire pentru a răspunde la miza fiecărei companii de protecție. Integrarea unui sistem de control al accesului, vă va spori securitatea companiei și vă va îmbunătăți reactivitatea în fața incidentelor și amenințărilor.
• Puteți instala mai multe sisteme de control al accesului și le puteți supraveghea dintr-un software unic ;
• Puteți gestiona restricțiile în timp real;
• Puteți integra un sistem de control al accesului la echipamentul dumneavoastră de securitate real;
• Puteți economisi timp și îl puteți dedica conducerii afacerii dumneavoastră, mai degrabă decât supravegherii administrării personalului
• Puteți fi avertizat cu privire la intruziuni și evitați acțiunile rău intenționate
• Vă puteți asigura compania și oamenii

Sistem de Detectare a Incendiilor

Un sistem de alarmă împotriva incendiilor vă ajută să detectați și să semnalizați semne de incendiu timpurii pentru a limita daunele pentru afacerea dumneavoastră. Alive Solution oferă soluții dovedite pentru detectarea incendiilor, pentru a vă asigura securitatea companiei în funcție de nevoile și obligațiile locatiei dumneavoastră. Toate soluțiile noastre sunt conforme cu codul de incendiu.

Care sunt beneficiile unei soluții de detectare a incendiilor?
Codul de incendiu este în continuă evoluție. Este important pentru profesioniști să aleagă cel mai bun furnizor de servicii care vă va putea ajuta într-un parteneriat pe termen lung. Integrarea unui sistem de alarmă împotriva incendiilor vă va consolida securitatea companiei și vă va îmbunătăți reactivitatea împotriva tentativelor infracționale:
• Puteți limita răspândirea focului
• Puteți evita pierderile de produse și distrugerea instalațiilor cu un flux automat de apă cu aspersor de incendiu
• Puteți crește sentimentul de securitate al personalului dumneavoastră prin evacuarea ușoară a siguranței vieții
• Fiți reactivi pentru a solicita servicii de salvare

Echipa Alive Solutions vă încurajează să ne contactați pentru a putea începe cu un audit GRATUIT, acesta find un prim pas pentru a vă ajuta să identificați problematica locației și pentru a integra o soluție la cheie care să răspundă dimensiunilor și nevoilor companiei dumneavoastră.