Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

O soluție integrată este cheia pentru deblocarea întregului potențial al echipei. Fie pentru management sau finanțare, achiziții sau vânzări , servicii sau contabilitate a costurilor, producție sau depozitare.
Indiferent dacă aveți 10 angajați sau 1000, indiferent de industrie sau zonă de afaceri, o solutie integrată vă optimizează procesele, astfel încât să puteți economisi timp și costuri, să obțineți o imagine operațională mai bună, să implementați o planificare avansată fiabilă și să rămâneți competitiv în viitor.

Managementul vânzărilor și CRM

Managementul vânzărilor și CRM-ul vă permite să gestionați eficient vânzările și relațiile cu clienții, cu acces ușor la informații care vă mențin receptiv și organizat.

Planificare și programare avansate

Îmbunătățiți-vă procesele de planificare, obțineți o vizibilitate deplină asupra resurselor și gestionați procesele de producție în consecință cu soluția ERP de planificare avansată.

Achiziționarea

Instrumentul de achiziții vă ajută cumpărătorii să ia decizii fiabile de achiziție, oferindu-le acces la informațiile de care au nevoie pentru a evalua cu exactitate furnizorii.

Planificarea și controlul producției ERP

Simplificați procesele de producție cu o soluție ERP care oferă posibilitatea de a converti cu ușurință propunerile în comenzi de lucru, de a verifica disponibilitatea produsului și de a identifica blocajele din timp.

Managementul materialelor

Gestionați-vă depozitul, aflați ce aveți în stoc și garantați disponibilitatea resurselor cu ajutorul instrumentelor de gestionare a materialelor.

Date financiare și contabilitate

Obțineți o perspectivă profundă asupra finanțelor dumneavoastră cu un sistem financiar complet integrat care automatizează sarcinile și vă oferă vizibilitate deplină asupra tuturor tranzacțiilor dumneavoastră financiare.

BI & Analytics

Business Intelligence & Analytics este abilitatea de a lua deciziile corecte rapid este un factor important de succes pe piețe dinamice și globalizate.

Managementul documentelor

Creșteți productivitatea cu gestionarea documentelor, care vă organizează toate datele relevante într-un singur sistem central, astfel încât angajații dumneavoastră să aibă acces ușor la ceea ce au nevoie.

Managementul Fluxurilor

În fiecare zi, angajații dumneavoastră desfășoară un număr mare de activități de rutină. Cu gestionarea profesională a fluxului de lucru, aceste procese pot fi îmbunătățite, standardizate și simplificate. Fluxurile de lucru fixe și definite reduc timpul de procesare, reduc erorile și garantează procese de lansare fiabile.

Procese mobile

Aplicațiile mobile îmbunătățesc eficiența și optimizează părțile esențiale ale afacerii dumneavoastră oferind utilizatorilor acces la datele importante de care au nevoie oriunde și oricând.
Atat pe sisteme Android cat si pe iOS.

Contabilitate multi-companie

Păstrați-vă datele de la mai multe companii din diferite țări cu un sistem care vă consolidează toate informațiile importante într-o bază de date partajată central.

Multi-site

Organizațiile dispersate geografic au adesea cerințe complexe de gestionare și planificare a stocurilor, care trebuie să anticipeze și să echilibreze nivelurile de inventar, să sincronizeze datele între locații, să gestioneze capacitățile și să transfere materiale între locații. Funcționalitatea multi-site simplifică aceste activități, asigurându-vă că afacerea dumneavoastră funcționează cât mai eficient.

Management de proiect

Instrumentul oferă vizibilitate completă în fiecare etapă a procesului, de la planificarea proiectului, costuri, confirmarea finalizării, facturare și achiziții legate de proiect până la producție.

Si multe alte functionalitati de care tu ai nevoie si care noi putem sa le dezvoltam pentru tine.

Echipa Alive Solutions are o experienta atat in domeniu privat cat si in cel guvernamental si educational, find un furnizor de soluții software adaptate nevoilor dumneavoastră.
Spuneți-ne care sunt problemele dumneavoastra de afaceri și noi vă ajuta să găsiți soluția potrivită.