Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Servicii IT gestionate pentru întreprinderile mici și mijlocii

Bugetează-ți IT-ul
Bugetare IT previzibilă cu un plan de servicii forfetar!
Cu serviciile noastre IT gestionate extrem de accesibile, nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la cheltuielile reparării unei probleme de rețea sau stație de lucru. Prima coloană IT oferă mai multe servicii IT pentru a vă ajuta afacerea să crească eficiența și să ofere liniștea sufletească care merge mână în mână cu un timp de funcționare optim. Vă putem ajuta să vă puneți într-o poziție în care problemele dumneavoastră tehnologice nu vor împiedica profitabilitatea companiei dumneavoastră. Aceste servicii vă sunt oferite pe baza unui plan forfetar, ușor de bugetat, în funcție de nevoile dumneavoastră. Acest lucru are ca rezultat valoare pentru dumneavoastră indiferent cât de costisitoare este rezolvarea unei probleme bazate pe tehnologie, plătiți în continuare o taxă lunară fixă. Aceasta permite ca ceea ce ar fi în mod normal o cheltuială de capital să devină o cheltuială operațională accesibilă.

Reduceți timpul de nefuncționare costisitor
Asigurați-vă că angajații dumneavoastră se pot concentra pe sarcina lor și nu pe IT!
Nu trebuie să oprim ceea ce făceam pentru a rezolva problemele dumneavoastră. IT. Șansele sunt, le-am împiedicat să se întâmple. Folosindu-ne ca tehnician IT complet vă poate permite persoanelor care conduc organizația dumneavoastră să poată lucra fără întreruperi din problemele tehnice care afectează companiile mai puțin eficiente. Serviciile noastre de monitorizare și întreținere oferă companiilor căi de a fi mai eficiente și de a depăși proiecțiile, ceea ce duce adesea la potențialul de creștere rapidă.
Oferim eficiență! Deoarece prindem cele mai multe probleme înainte ca acestea să apară cu instrumentul nostru de monitorizare la distanță, nu există nicio întrerupere a serviciului și nici un timp de nefuncționare. Când software-ul dumneavoastră trebuie actualizat, acesta se face în afara orelor de lucru obișnuite, asigurându-vă că stațiile de lucru sunt gata să funcționeze atunci când personalul dumneavoastră ajunge la serviciu.

Servicii de încredere
Suntem mereu acolo pentru tine.
Știm cu toții că catastrofele se pot întâmpla oricând. Ce faceți dacă aveți o problemă de rețea și administratorul dumneavoastră a sunat pentru ziua respectivă? O să te coste în timpii morți! Cu serviciile și asistența IT gestionate de Alive Solutions, credem din toată inima că veți vedea valoarea serviciilor noastre în eficiența dumneavoastră operațională. Serviciile noastre se plătesc pentru noi în timp util. Această distrugere a perioadelor de nefuncționare vă va menține afacerea eficientă și productivă. Unele dintre serviciile noastre gestionate includ:
• Monitorizare și întreținere
• Suport IT cuprinzător
• Managementul infrastructurii
• Soluții de Securitate
• Integritatea datelor
• Servicii Cloud
• Solutii VPS
• Birou de asistență cu tehnicieni experimentați

Ca partener IT în prima coloană, veți experimenta consultanță și asistență IT eficientă și de înaltă calitate.

Daca ai nevoie de acest serviciu, chiar si partial hai sa ne intalnim ca să-ți oferim un Audit IT GRATUIT pentru a ne cunoaște și pentru a analiza cum este compania ta in acest moment și ce pași trebuie să facem impreună ca să rezolvam, eficientizam infrastructura și să prevenim viitoarele probleme.