Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Alive Solutions vă protejează rețeaua și datele împotriva amenințărilor cibernetice în evoluție

Datele nu au fost niciodată mai valoroase - sau mai vulnerabile

Securitatea cibernetică este probabil cea mai critică provocare cu care se confruntă IT-ul modern. Datele sunt pretutindeni, în mișcare constantă, oferind o productivitate de neînțeles și modelând noi oportunități de întrerupere. În lumea actuală hiperconectată și digitalizată, datele conduc afacerile. Este incredibil de valoros, ceea ce îl face și extrem de vulnerabil. Informațiile digitale sunt din ce în ce mai atractive pentru răufăcători și suprafața de atac pentru încălcare continuă să crească. Alive Solutions oferă soluții pentru a vă proteja datele, utilizatorii și sistemele împotriva amenințărilor cibernetice atât interne, cât și externe.

Rețelele de afaceri au devenit mai vulnerabile datorită volumului crescut de date și proliferării dispozitivelor și aplicațiilor personale și de afaceri, toate necesitând acces continuu la rețea. Pentru a gestiona atacul la nivel central, organizațiile de vârf adoptă o abordare integrată a securității și segmentării rețelelor pentru a consolida protecția împotriva încălcărilor și a evita un singur punct de eșec.

Prin segmentarea rețelei în mai multe zone, furnizați controale eficiente pentru a atenua pasul următor al oricărei intruziuni potențiale în rețea și pentru a limita deplasarea ulterioară în rețea sau propagarea unei amenințări. De asemenea, faceți mult mai dificil pentru un atacator cibernetic să localizeze și să obțină acces la informațiile cele mai sensibile ale organizației dumneavoastră.

Siguranța rețelei Alive Solutions, gestionarea politicilor și soluțiile de firewall de mobilitate de ultimă generație permit IT-ului să ia decizii mai inteligente cu privire la modul în care privilegiile de acces la rețea sunt implementate și aplicate prin utilizarea informațiilor contextuale cunoscute și de încredere pentru a crea politici care să asigure accesul securizat la rețea din interior spre exterior.

Amenințările privind securitatea cibernetică nu încetinesc. Potrivit unui sondaj recent , 50% dintre respondenți au înregistrat o creștere a numărului de atacuri cibernetice față de anul trecut. Pe măsură ce amenințările digitale continuă să crească, o abordare integrată, holistică, a securității aplicațiilor este crucială pentru o dezvoltare agilă. Trebuie să testați și să scanați în mod sistematic toate software-urile și aplicațiile din întregul portofoliu – și să reduceți simultan costurile de securitate – verificarea trebuie să aibă loc cât mai devreme și cât mai des posibil.

Protejarea infrastructurii aplicației dumneavoastră necesită mai multe instrumente de prevenire care sunt implementate la fața locului, la perimetru și în cloud. Alive Solutions oferă soluții complete de securitate a aplicațiilor pentru a oferi protecție preventivă care acoperă toate nevoile dumneavoastră de securitate software, inclusiv securitatea aplicațiilor mobile și SaaS. Tehnologiile noastre integrate vă vor ajuta să protejați aplicațiile împotriva utilizării rău intenționate astăzi și să remediați cele mai avansate atacuri cibernetice transmise de internet în viitor.

Peisajul amenințărilor în evoluție reprezintă un risc de securitate pentru rețele, centre de date, dispozitive mobile și aplicații bazate pe cloud de pretutindeni. Paravanul de protecție este prima dumneavoastră linie de apărare pentru afacerea dumneavoastră și asigurarea securității firewall-ului actualizate și de cea mai bună calitate este crucială. Gestionarea și monitorizarea internă a acestor soluții poate necesita timp, efort și bani semnificativi. De asemenea, adaugă complexitate pentru a vă asigura că aplicațiile dumneavoastră critice rulează fără a sacrifica performanța rețelei.

Serviciile de protecție firewall Alive Solutions oferă vizibilitate fără precedent în rețeaua, utilizatorii și aplicațiile dumneavoastră care sunt ușor de gestionat cu control granular pentru a monitoriza și reglementa fiecare autorizație. Reduceți costurile de gestionare și monitorizare a firewall-ului, îmbunătățind în același timp disponibilitatea aplicației, vizibilitatea și eforturile de securitate cu expertiza dovedită a Alive Solutions.

Întreprinderile folosesc astăzi o gamă largă de resurse, platforme și dispozitive finale pentru a-și conduce afacerea, dar aceste tehnologii lasă organizațiile vulnerabile la atacatori care doresc să se infiltreze în sisteme critice și să fure date sensibile. Punctele finale rămân unul dintre cele mai critice elemente pentru succesul întreprinderii dumneavoastră și una dintre cele mai răspândite suprafețe de atac pentru criminalii cibernetici.

Protecția Alive Solutions end-to-end depășește antivirusul pentru a oferi o soluție mai rapidă și mai avansată, care combină backup-ul și recuperarea cu sincronizarea și partajarea fișierelor pentru dispozitivele endpoint. Vă ajutăm la reducerea riscului, asigurându-vă toate punctele finale, indiferent de locație, și vă oferim instrumentele pentru a gestiona riscul în mod proactiv. Experții noștri permit agilitatea afacerii pentru o forță de muncă mobilă sigură și oferă posibilitatea de a reduce costurile cu managementul central și consolidarea instrumentelor.

În fiecare zi, organizațiile se confruntă cu un bombardament de atacuri ale criminalilor cibernetici din întreaga lume. Folosesc tactici evazive pentru a reuși să obțină acces în rețeaua dumneavoastră, rămânând în același timp invizibile față de apărarea tradițională a rețelei, de la ofuscarea și criptarea pachetelor la sarcini utile multifazate și DNS cu flux rapid.

Una dintre specializările cu cea mai rapidă creștere din cadrul Alive Solutions este practica noastră de prevenire a amenințărilor la adresa securității. Folosind o combinație de tehnologii, personalul nostru de arhitecți de soluții specializate în securitate consolidează o abordare proactivă a securității, care include o conștientizare contextuală cuprinzătoare, o analiză aprofundată a traficului de rețea și vizibilitatea și agilitatea necesare pentru a ține pasul cu rețelele dinamice de azi ale întreprinderii. Parteneriatele noastre cu principalii furnizori de securitate precum Palo Alto Networks, Fortinet, Cylance, Darktrace și FireEye ne permit să livrăm soluții unificate de nouă generație care să permită organizației dumneavoastră să prospere înainte, în timpul și după un atac.

Protejarea întreprinderii dumneavoastră împotriva amenințărilor cibernetice necesită o vigilență constantă asupra infrastructurii de securitate și a activelor informaționale critice. Monitorizarea simplă a evenimentelor tradiționale de securitate nu mai este suficientă. Profesioniștii din domeniul securității au nevoie de informații mai largi din sursele de date noi generate la scară masivă în IT, companie și în cloud. Și trebuie să reducă timpul necesar pentru a detecta, evalua și răspunde la incidentele de securitate în timp real, 24/7.

Pentru a rămâne în fața atacurilor externe, a persoanelor din interior rău intenționate și a fraudelor costisitoare este nevoie de monitorizare continuă a securității și conformității, răspuns rapid la incidente și capacitatea de a detecta și a răspunde la amenințări cunoscute, necunoscute și avansate. Managementul securității întreprinderii de la Alive Solutions combină corelarea evenimentelor și securitatea bazată pe analitică, permițându-vă să detectați, să identificați și să răspundeți. Obțineți protecție completă pentru utilizatori, date și aplicații cu ajutorul unei soluții de monitorizare a securității de la Alive Solutions care îndeplinește atât obiectivele dumneavoastră de securitate, cât și cele financiare.

O mare varietate de riscuri pot apărea fără avertizare în orice moment și, indiferent de locul în care provin, acestea pot avea un impact negativ asupra stabilității operațiunilor dumneavoastră. Este esențial să vă protejați afacerea împotriva oricărei situații neprevăzute și să asigurați continuitatea operațiunilor comerciale critice, indiferent de ce se întâmplă.

Organizația dumneavoastră are nevoie de o poziție de securitate robustă și proactivă. Serviciile de evaluare a riscurilor de securitate ale Alive Solutions sunt proiectate personalizat pentru a testa, analiza, revizui și îmbunătăți apărarea securității rețelei, eficientiza procesele de securitate și proiecta / dezvolta noi programe de securitate pentru toate nivelurile afacerii dumneavoastră. Spectrul nostru complet de soluții dovedite de continuitate a afacerii vă va ajuta să reduceți expunerea și vulnerabilitatea, să vă protejați operațiunile esențiale de misiune împotriva diverselor amenințări de nefuncționare și să vă ușurați recuperarea dacă apare un eveniment semnificativ de întrerupere.

Securitatea nu este cu siguranță un concept nou pentru organizațiile IT din lumea afacerilor. Cu toate acestea, modul în care controlăm accesul la rețelele corporative a evoluat semnificativ în ultimul deceniu și continuă să se transforme. Diferite dispozitive de calcul trebuie să se conecteze acum la rețele cu mai mulți furnizori, iar IT are sarcina de a oferi acces securizat la rețea într-o lume mobilă și mutabilă. Este un act de echilibrare între prudență și capacitate care are un impact financiar real. Cu o mulțime de utilizatori care necesită diferite niveluri de acces, întreprinderile trebuie să aibă vizibilitate, control al politicilor și automatizarea fluxului de lucru într-o singură soluție coerentă.

Alive Solutions personalizează soluțiile de control al accesului la rețea (NAC) unice pentru organizația dumneavoastră, care vor oferi o gestionare ultra-scalabilă cu un motor de politici care utilizează datele contextuale pe baza rolurilor utilizatorilor, a tipurilor de dispozitive, a utilizării aplicațiilor și a locației. Implementăm o gamă de soluții NAC de cea mai bună calitate, având în vedere mobilitatea. Oferind soluții de infrastructură unificate prin cablu, fără fir și VPN cu autentificare, autorizare și contabilitate (AAA) – putem oferi securitate unificată și control eficient al accesului în orice rețea de întreprindere.

Îl luăm personal

Pe măsură ce crești, tot așa au nevoie și centrele de date. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui cluster de clasă mondială, a unei reluări de date multipath sau doar pentru a avea nevoie de o copie de rezervă a sistemelor dumneavoastră, noi oferim o linie completă de soluții pentru centre de date. Pe măsură ce afacerea dumneavoastră crește, crește și nevoile dumneavoastră de gestionare și control pentru server și stocare.
Echipa Alive Solutions poate să înțeleagă ceea ce aveți, să dobândească ceea ce aveți nevoie, să vă ajute atunci când apare o problemă și să vă ajute să decideți ce să faceți în acest sens.

Partenerii Alive Solutions sunt: